Föreningar

Skapa din annons själv via vår självbetjäning. Vänder du dig till vår kundservice för att få hjälp med bokningen tillkommer en hanteringskostnad på 200:- samt en fakturaavgift på 12:-

Bokningsstopp: Kl. 10 två arbetsdagar innan önskad publicering. Röda dagar samt helgdagar kan påverka både möjliga publiceringsdagar samt bokningsstopp så tänk på att vara ute i god tid med din bokning.

Föreningsmeddelande/Föreningsnytt/Föreningsklubban är annonser som innehåller ett budskap från en förening eller ideell organisation. Dessa aktiviteter ska vara kostnadsfria eller på sin höjd till självkostnadspris. Exempel på annonser som platsar som föreningsmeddelande är årsmöten eller utflykter för föreningens medlemmar.
Övriga annonser som exempelvis föreställningar eller aktiviteter med inträde som överstiger självkostnadspris bokas under Nöjen och Arrangemang eller annan lämplig placering. Är du osäker på vilken placering som passar bäst är du varmt välkommen att kontakta kundservice genom att klicka här.

Gudstjänster och aktiviteter i kyrkan bokas under Predikoturer som du bokar genom att klicka här.

Övriga annonser bokas under Nöjen och Arrangemang. Fullständiga regler kring annonsering hittar du här.

Annonserna är prissatta med millimeterpris, vilket innebär att du endast betalar för utrymmet du använder.

Undrar du över något? Vi har samlat vanliga frågor och svar här.

 

Klicka här eller på knappen nedan för att boka din annons.