Meny

Dela ditt sommarminne med oss

Har du ett fint, glädjefyllt, unikt eller roligt sommarminne? Dela med dig till oss! Under hela sommaren publicerar KT läsarnas sommarminnen och till hösten kommer priser att lottas ut bland deltagarna.

Karlstads-Tidningen gillar att se tillbaka på det som har varit, att minnas och berätta om svunna tider. Nu vill vi göra det tillsammans med läsarna. Under tio veckor framöver, fram till den 27 augusti, hoppas vi därför på att få publicera berättelser om olika sommarminnen från Karlstads- och Hammaröborna.

Ett minne kan vara hundra år gammalt eller bara någon dag – det spelar ingen roll. Så länge det av någon anledning har etsat sig fast är det något värt att berätta om.

Så gör du

Skriv ett mail eller brev till oss där du berättar om ditt minne. Finns det en bild från händelsen tar vi tacksamt emot denna också. Om inte tar vi gärna en bild på författaren själv. Berätta precis hur du vill, målande eller rakt på sak. Vi publicerar texterna löpande under sommaren och bland de som skickar in kommer tio vinnare att lottas ut. Vinnarna presenteras den 3 september i tidningen och på kundserviceportalen. Alla får en blomstercheck var, till ett värde av 200 kronor.

Mail: redaktion@kt.se

Postadress: Box 28, 65102 Karlstad

Besöksadress: (brevlåda vid entrén) Våxnäsgatan 20, Karlstad