Vad ska jag tänka på när jag gör uppehåll i min prenumeration?

Slutdatumet avser den sista dag som tidningen inte delas ut. Från och med följande dag (dagen efter angivet slutdatum) kommer tidningen att delas ut som vanligt.

Tänk på att anmäla ditt uppehåll i god tid. Om du är sent ute och till exempel anmäler samma dag kan det dröja några dagar innan informationen hinner ut till våra distributörer.

Det samma gäller slutdatumet. Du kan ändra slutdatumet när du vill, men inte på själva slutdagen. Om du kommer på i sista stund att du behöver förlänga ditt uppehåll måste du i så fall lägga till ett nytt uppehåll.

Om du behöver hjälp kan du kontakta kundservice. Tryck på Kontakta oss och välj ärende “Övriga prenumerationsärenden”  i kontaktformuläret. Du kan också ringa under våra öppettider.