Jag har glömt mitt lösenord till appen, hur får jag ett nytt?

I appen, tryck på logga in övre högra hörnet. Klicka på Glömt lösenord
Ange e-postadressen som du har registrerat till ditt digitala konto. Du får då ett mail till den e-postadressen som innehåller vidare instruktioner samt en länk du måste följa för att slutföra processen.

Du kan också göra det direkt via denna länk. För instruktioner steg för steg kan du klicka här.